Erik Hoel AS fokuserer på å ivareta og beskytte enkeltpersoners og firmaopplysninger i samsvar med den til enhver tids gjeldende lovgivning. Dette kan være opplysninger om egne ansatte, kunder og leverandører eller andre som henvender seg til oss i et kundeforhold.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg og ditt firma.

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger Erik Hoel AS mottar og samler inn når du bestiller eller leverer varer og tjenester med Erik Hoel AS, og hva Erik Hoel AS gjør for å beskytte personopplysningene.

Ved å være kunde eller leverandør hos oss, samtykker du til at Erik Hoel AS behandler personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen og til de til enhver tid gjeldende rammer lovgivningen stiller.

Erik Hoel AS v/daglig leder Erik Hoel er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Registrering person/firmaopplysninger

Erik Hoel AS behandler og lagrer de person/firmaopplysninger vi får tilgang til i vårt regnskap eller CRM system, dette er opplysninger som for eksempel navn, epost, telefonnummer, bedrift, prosjekter etc.

Hva brukes personopplysningene til?

Erik Hoel AS bruker person/firmaopplysningene for å administrere kundeforhold, gjennomføre leveranser lønn og fakturerings rutiner.

Erik Hoel AS behandler personopplysninger med samtykke eller for å møte avtaleforpliktelser jamfør Personopplysningloven § 8.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

– Kontaktskjemaer
Via kontaktskjema(er) på denne nettsiden samler vi inn data som navn, e-postadresse, telefonnummer og hva forespørselen gjelder.
Vi ber om disse opplysningene for å kunne besvare henvendelsen på best mulig måte.

Ved å benytte kontaktskjema på denne nettsiden samtykker du i at vi lagrer dine data og at vi kan sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

– Webanalyse & informasjonskapsler (cookies)
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.
Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering.  Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Din IP-adresse logges også for en kort periode av våre webservere. Brukerens IP-adresse, tidspunkt, nettadresseHTTP status, antall bytes sendt, HTTP referer og HTTP user agent blir logget i 15 dager. Deretter slettes loggen automatisk.

– Søk
Denne nettsiden lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder via Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adresser.

– Facebook Pixel
Facebook er den største og mest aktive av våre sosiale kanaler. For å bedre samspillet mellom Facebook og vår nettsiden kan vi installert Facebooks «pixel» – et script som måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og våre nettsider. Vi bruker dataen som samles inn av pixelen til å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker våre nettsider, og til markedsføring på Facebook. For mer informasjon om personvern rundt Facebook, så kan du gå til denne linken.

– Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

– Del/tips-tjenesten
Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn, som for eksempel Facebook eller Twitter. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

– Kommentarer
Der det er mulig for brukerne å komme med kommentarer på artikler, blogger eller produkter, blir man avkrevet navn og e-postadresse. Navn og e-postadresse kan bli publisert med kommentaren, men lagres ikke hos oss.

Innsamling av informasjon via hjemmeside

Når du sender inn en forespørsel via vår nettside skal det tydelig komme frem hva du registrerer deg for. Dette kan være for å få et uforpliktende tilbud/bestille tjenester og varer eller møte som har med kundeforhold til Erik Hoel AS å gjøre.

Erik Hoel AS vil kun benytte informasjonen du sender inn til det spesifikke formål som står oppgitt i den forespørsel du har sendt inn.

All informasjon som registreres via skjemaer og andre registreringer eller gjennom nettsiden, vil lagres lokalt i Erik Hoel AS sitt CRM system.

Informasjonen oppbevares, forvaltes og eventuelt slettes enten ved henvendelse fra deg, eller når behandlingen ikke lenger er nødvendig.

Lagring av personopplysninger.

Erik Hoel AS oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning, og gjennomfører til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet. Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge Erik Hoel AS har et rettslig grunnlag for det og et nødvendig behov for å lagre opplysningene. Når Erik Hoel AS ikke lenger har et rettslig grunnlag eller et nødvendig behov for lagring av personopplysninger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert. Dataene blir sikret med kryptering, adgangskontroll og interne rutiner for dokumentsikkerhet.

Enkelte av Erik Hoel AS’ interne systemer ligger i skytjenester. Disse er da plassert hos leverandører der behandlingen er regulert med databehandleravtaler.

Utlevering av personopplysninger – taushetsplikt

Erik Hoel AS vil ikke utlevere personopplysninger som vedrører deg eller ditt firma til utenforstående, unntatt når utlevering av person/firmaopplysningene skjer:

  1. Med samtykke fra den som opplysningen gjelder.
    b. Med hjemmel i lov eller forskrift gitt med hjemmel i lov.
    c. Etter pålegg fra en domstol eller annen relevant tilsynsmyndighet.
    d. Som ledd i betalingsinnkreving mv. hvor det foreligger saklige grunner.

Dine rettigheter

Du har til enhver tid rett til innsyn i de opplysninger som Erik Hoel AS har registrert om deg. Du kan også kreve retting og sletting av personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning.

Dersom vår behandling er basert på ditt samtykke, kan du også når som helst trekke dette tilbake.

Vi skal besvare henvendelser fra registrerte uten ugrunnet opphold. Henvendelser om ovennevnte kan sendes til Erik@erik-hoel.no. Dersom du mener det foreligger brudd på personopplysningsreglene kan du klage dette inn til Datatilsynet.

Revisjon av personvernerklæringen

Erik Hoel AS kan endre denne personvernerklæringen dersom:

  1. Behandlingen av personopplysninger endres.
    b. Revisjon anses nødvendig grunnet endring i lover eller forskrifter gitt i medhold av lov.